torsdag den 20. august 2015

Høj sol over Isefjorden

Selv om jeg var på tur fra Vellerup Vig i går, gør det ikke noget at gentage turen dagen efter, eller næsten den samme tur. I dag roede jeg med formiddagsroerne fra Holbæk Kajak Klub, og vi satte ud samme sted som i går, og vi startede også turen med at ro imod bunden af vigen, inden vi roede ned mod Ejby.


Der var ikke ret meget, der havde ændret sig siden i går, det skulle da lige være, at vinden var taget en del af, solen brændte, og temperaturen var lige under 30 grader, så det var en meget varm tur. Det luftede lidt under turen ned langs kysten, men det var kun behageligt. I modsætning til i går roede vi over til Ishuset ved Eriksholm, da der var en, som ikke havde gjort ret meget ud af at have en madpakke med, og så var der også toiletter ved ishuset. Vi nød en god lang frokostpause ved vandet med den flotte udsigt over Inderbredningen. Efter pausen roede vi samme rute retur til Vellerup Vig og som i går, var der ret mange soldyrkere ved Kyndeløse, som vi lod være i fred. Turen tilbage var ekstrem varm, da vi mangle lidt kølig luft i medvinden, og det vand, vi havde i vandflaskerne, var blevet godt varmt, fjordvandet ligeså, så der var ikke ret meget, der kunne køle os ned. Tilbage ved biler og trailer fik vi hurtigt pakket sammen og så tilbage til kajakklubben,



Det vand, som blev skyllet op på kajakkerne, var fordampet og efterlod et fedtet lag af salt over alt på tøj og kajak, så rengøring af kajakker blev gjort grundigt.. Fantastisk flot tur med formiddagsroerne.

Turen: Vellerup Vig til Eriksholm og retur.
Dato: 20. august.
Deltagere: Grethe, Birgit, Inger, Marianne, Lotte, Søren, Stefan, Per og jeg.
Vejret: Sol fra en næsten skyfri himmel, enkelte skyer og vind på 3 - 4 m/s fra østsydøst.
Temperaturerne: Luften var næsten oppe på 29 grader og vandet 21 - 22 grader.


Ingen kommentarer: