onsdag den 13. november 2013

Sol, fin tur og chokoladekage

Tirsdagen bød på massiv regn hele dagen, og onsdag morgen skinnede solen fra en skyfri himmel, men det var på ingen måde sommervarmt, da der blæste en kold vind fra vest. Dagens tur udgik fra Munkholmbroen sammen med Torben, Elgjægeren, Jakob, Benny, Kim, Janm og Søren.

Afgang fra stranden ved Munkholmbroen.

Da vinden både var kold og kraftig, fulgte vi kysten tæt frem mod Kirsebærholmen, hvor der stadig var efterårsfarver på skoven og dejlig læ. Med enkelte grundstødninger kom vi frem til Kirsebærholmen, hvor vi fik vestenvinden at mærke. Det var planen at ro helt frem til Holbæk Fjord, men efter nogle hundrede meter vendte vi om og roede tilbage til Søminestationen ved Dragerup Skov, for at holde frokostpause i skovkanten og solskin. Her var dejligt at være, så vi holdt en god lang frokostpause. Patricia havde bagt en dejlig chokoladekage til kaffen, så onsdagsturen var, som den skal være.

Afgang fra Søminestationen ved Dragerup.

Efter frokostpausen roede vi roligt tilbage til Munkholmbroen. Torben ville gerne ind i Tempelkrogen for at se, hvor Elverdamsåen løber ud i fjorden. Elgjægeren roede ind til udgangsstedet, så efter få hundrede meter vendte vi også om. Vi fik hurtigt klædt om og pakket sammen, og så skulle vi traditionen tro afslutte turen med en kop kaffe. Jacob havde lige et par stykker chokoladekage tilbage, så vi kunne slutte denne dejlige onsdagstur med manér.

Turen.
Deltagere: Torben, Elgjægeren, Jakob, Benny, Kim, Jan, Søren og jeg.
Turens længde: 17 kilometer.
Vejret: Sol fra en skyfri himmel, over middag kom flere skyer. Vind fra vest ca. 8 m/s.
Temperaturerne: Luften 7 og vandet 7 grader.  

Ingen kommentarer: