onsdag den 21. december 2011

Juleturen.

Sidste tur inden jul. Der var godt nok ikke megen jul over dagens tur, da Torben, Elgjægeren, Kim, Henrik, Jan og jeg lagde ud fra Skovbroen med kurs mod Selsø Vig. Vejret var ikke som DMI have forudsagt end ikke vindretningen passede i dag, så i stedet for vind fra vest havde vi
en let vind fra sydvest og småregn hele vejen til Selsø Vig. Det havde sneet lidt i nat, men den smule sne var hurtigt forsvundet. Det blev således en meget grå tur. Kort efter start, da vi skulle rundt om Selsø Hage, oplevede vi havørn og ved Sønderby musvåge, så i gråvejr kan man også opleve noget stort i naturen. Vi fulgte kysten tæt hele vejen og lagde ind i bugten lige ud for Selsø Slot, og da det regnede søgte vi i læ under træerne et lille stykke ind på land, hvor vi kunne sidde i nogenlunde læ.

Frokostpause ved Selsø Vig.

Frokosten tog ikke ret lang tid på sådan en grå og fugtig dag, og vi fik heller ikke gået så meget, blot tilbage til kajakkerne og derefter retur mod Skovbroen. Vi kunne se, at der var opklaring på vej fra nordøst, så da vi kom tilbage til Skovbroen, var det blevet helt fint vejr.

Opklaringen kom, da vi var tilbage ved udgangsstedet.

Turen.
Dato: 21. december, 2011.
Deltagere: Torben, Elgjægeren, Kim, Henrik, Jan og jeg.
Turens længde: 13,1 kilometer.
Vejret: Vind fra vestlige retninger ca. 2 - 3 m/s. gråvejr med byger og temperaturer på ca. 4 grader.Ingen kommentarer: