søndag den 13. april 2008

Kajaktur og generalforsamling

Else og Poul fra København havde ønsket at komme på vandet før generalforsamlingen. En rigtig god ide, som 8 roere tilsluttede sig. Vi lagde ud fra Hammerkrogen klokken 10.30. Vejret var overskyet med let vind fra sydvest. Det var trods alt bedre vejr, end der var lovet, og senere skulle der komme solskin .


Den kvindlige initiativtager under klargøring af sin nye kajak. Både Inge og Poul havde investeret i nye flotte kajakker, som har været flittigt brugt siden anskaffelsen.

Med på turen var også to nybegyndere, som klarede turen rigtig flot under instruktion af formanden. Det er nybegynderne til venstre og formanden til højre. Jeg håber det bliver to nye medlemmer.

Turen gik ind i Vellerup Vig, hvor vi roede ind i bunden, vendte og roede tilbage langs den sydlige kyst og fortsatte mod Kyndeløse. Da vi kom tilbage til Isefjorden, var vandet glattet helt ud. Da vi roede ind i vigen var der lette bølger fra syd, men da vi 20 min. senere var tilbage på fjorden, var der ikke en krusning på vandet, en pudsig oplevelse.

Ulla i sin hjemmebyggede kajak, som lå flot på vandet. Et flot syn og ikke mindst et flot arbejde.

På tilbagevejen viste Isefjorden sig fra den pæne side, høj sol og ikke en krusning på vandet. Vi holdt en gennemsnitshastighed på 5,5 km/t. Strækningen blev på 11 km. og vi brugte således 2 timer til turen. Da Vi kom tilbage spiste vi den medbragte mad, inden turen gik over til Peter på Sønderby Kro til generalforsamlingen.
Der var mødt 23 medlemmer op til generalforsamlingen, som startede lidt utraditionelt med en snak om klubben - hvad vil vi med klubben og klubbens fremtid, byggeri af klubhus mv. Der blev valgt en bestyrelse, som skal få sat klubben i system. Det bliver spændende at se hvordan den kommer til at tage form. Generalforsamlinger er ikke lige min livret, men det er en anden sag. Da jeg er helt nyt medlem af Hammerkrogens Kajakklub ser jeg naturligvis frem til rosæssonen 2008, det er mit håb, at klubben udvikler sig begrænset, og at det bliver til rigtig mange spændende ture både på Isefjorden og naturligvis andre spændende steder.

Ingen kommentarer: