onsdag den 28. november 2012

Skovbroen - krogen

Turen mellem Møllekrogen og Skovbroen har vi ikke roet meget længe, men i dag, hvor vejret var perfekt til denne lille tur, ville Torben, Jakob, Benny, Preben, Palle, Peter og jeg ro fra Skovbroen til Møllekrogen.
Sigtbarheden var ikke den allerbedste, men det var ikke så koldt, og vinden holdt sig i ro, så vi kunne nyde turen i adstadigt tempo. Vi satte ud fra Skovbroen, blev lidt forsinket, men kom af sted på en blank Roskilde Fjord, hvor det stort set kun var store flokke af blishøns, der var på vandet. Vi roede helt ind i Møllekrogen, inden vi roede over til Klinten for først at gå en lile tur, inden vi spisete frokost. Til kaffen havde Torbens kone Britha bagt en lækker kage, som vi kunne nyde sammen med en fantastisk udsigt mod Gershøj. Efter frokosten gik vi igen en lille tur op på Klinten. Vi kom hurtigt i kajakkerne igen og roede udramatisk tilbage til Skovbroen, stadig med mange blishøns på vandet.

Udsigten fra Klinten ved Møllekrogen.

Da vi kom over til løbet mellem Eskildsø og Skovbroen, skulle vi lige se, hvor kraftig strømmen var ude i sejlrenden. Der var en ret kraftig sydgående strøm, som ikke var så nem at ro op mod. Tilbage ved udgangspunktet fik vi hurtigt pakket sammen og så hjemad, inden skumringen  gik over i tusmørke.

Turen.
Deltagere: Torben, Jakob, Benny, Preben, Palle, Peter og jeg.
Turens længde: 15 kilometer.
Vejret: Svag vind fra nordlige retninger mellem 1 og 4 m/s. Ingen sol og en temperatur på ca. 6 grader.Ingen kommentarer: