onsdag den 23. maj 2012

Sommertur til Kikhavn.

I et fantastisk vejr roede Torben, Jakob, Kim, Henrik, Karin, Bjarne, Søren og jeg fra Kulhuse til Kikhavn. Turen er en rigtig god og smuk tur, når vejret giver lov til turen. I dag var vejret nærmest perfekt til turen, så det var bare om at nyde det, når lejligheden byder sig. Bjarne og Søren var med for første gang, det er dejligt, når nye roere kommer med på vores ture, og vi har heldigvis haft flere nye roere med i den senere tid.

Klar til afgang fra stranden ved Kulhuse Havn.

Med masser af solcreme lagde vi ud i fin stil og flot vejr, da vi nærmede os Hundested, blev vi mødt af en del refleksbølger og bløde dønninger fra Kattegat, og det var bare en god oplevelse at komme ud i rigtige bølger. Vi holdt godt fri af molerne ved Hundested og kom også forbi havnehullet uden problemer, det kan ellers være et meget trafikeret område. Herefter var det bare om at nyde skrænterne frem mod Kikhavn. Da vi nåede Kikhavn, var det pausetid for Søren, så vi lagde ind ved den gamle landingsplads, hvor vi også sad og spiste frokosten med den flotte udsigt mod Korshage, og vi kunne også skimte Hesselø langt ude i Kattegat. Efter frokosten gik vi en tur i den gamle fiskerby, inden vi roede tilbage. Vi skulle dog lige ind og kigge til Knud Rasmussens hus for at se, hvor langt de var nået efter branden i efteråret. Vi skulle også drikke kaffen her højt oppe på skrænten med den flotte udsigt. Da vi var på vej tilbage, var der to roere fra Næstved, der lagde ind på stranden. De var på vej rundt om Sjælland og skulle da lige holde frokostpause her ved Knud Rasmussens hus efter dagens etape fra Klint. Vi kom hurtigt i kajakkerne og fortsatte tilbage mod Kulhuse, og nu var der noget mere trafik at tage hensyn til ved Hundested Havn. Vi fulgte stort set samme rute tilbage, som vi roede på udturen. Da vi kom tilbage til Kulhuse, fik vi tømt kajakkerne og pakket bilerne, og så viste det sig, at Karin havde gemt nogle kager til afslutningskaffen. En fantastisk tur i et fantastisk vejr.


Turen.
Dato: 23. maj, 2012.
Deltagere: Torben, Jakob, Kim, Henrik, Karin, Bjarne, Søren og jeg.
Turens længde: 19 kilometer.
Vejret: Vinden kom fra nordlig til østlige retninger, ca. 4 - 5 m/s. Sol fra en næsten skyfri himmel og temperaturen var ca. 22 grader, og vandet er efterhånden oppe på 15 grader.
Karin havde bagt rabarberkage til kaffen.
Ingen kommentarer: