søndag den 3. august 2008

Holbæk Fjord

Holbæk Fjord i hård blæst.
Kristian og jeg havde aftalt at ro til Kildemarked ved Strandparken. Vi lagde ud fra Holbæk Marina og vejret var blæsende med 8 - 10 sekundmeter fra vest med bølger på mellem en halv og en meter, så det tegnede til at blive en særdeles hård tur uden om Holbæk Havn - og det blev en hård tur frem til Strandparken. Returbølgerne ved den gamle havns vestmole løb ca. 500 meter ud i fjorden, så det blev en meget spændende tur. På et tidspunkt tænkte jeg på, om det nu var fuldt forsvarligt og kom til den konklusion - at det var det - på grund af modsø hele vejen. Vi var jo ikke længere væk, en vi kunne gå tilbage.


Næsten tilbage ved Holbæk Marina. Vi kunne ikke tage billeder på udturen, da bølgerne var for store og vinden for hård.

Kildemarkedet ved Strandparken var godt besøgt, vi gik efter de to kajakstande fra henholdsvis OKK-center og Friluftsliv og Håndværk. Der var god søgning fra kajakinteresserede, men ikke den helt store interesse for at prøve kajak, men der var en pigegruppe fra Næstved Kajakklub, hvor et par af pigerne lige var kommet hjem fra en tur Bornholm Rundt, de boltrede sig gevaldigt i bølgerne og nød de høje tætte bølger.

Efter er par timer roede vi tilbage til Holbæk Marina. Vinden havde lagt sig meget, så det blev nærmest en flyvetur tilbage. Udturen tog fem kvarter og hjemturen tog en halv time. turen blev på 8 kilometer.

Ingen kommentarer: