torsdag den 16. juli 2015

60+ på tur fra Møllekrogen

Det er torsdag, og 60+erne fik luftet kajakkerne og madpakkerne på en tur fra Møllekrogen til Lyndby i flot sommervejr. For dem var det første gang, de satte ud fra Møllekrogen og roede denne strækning, og første gang man ror denne strækning i så flot vejr,kan kun give gode minder. Det går stærkt, når 60+erne skal gøre sig klar, jeg er altid sidste mand på vandet. Vi kom fint af sted og nød turen langs kysten mod Lyndby i det flotte sommervejr; vind var der ikke så meget af, så det var ren nydelse at ro denne strækning. Der manglede bare synet af havørnene fra Bognæs, ellers var alt, som det plejede bare tilsat sol fra en skyfri himmel.
Vi vendte lige efter Lyndby havn, og da vi atter passerede havnen, stod der en mand med sin cykel og fotograferede os, uden vi lagde synderlig mærke til det. Da vi kom tilbage til Holbæk, viste det sig, at det var Lisbeths mand, som var cyklet til Lyndby for lige at hilse på. Så ville han prøve at fange os ved Gershøj, men vi lagde ind til "Det lille gule hus" eller Lejre Havkajak for at spise frokost og holde en god lang pause, så han kunne heller ikke fange os ved Gershøj, for vi lå og nød solen længe før Gershøj. Efter en god lang frokostpause fortsatte vi tilbage mod Møllekrogen og kunne nyde både strækningen og det flotte vejr. Tilbage ved Møllekrogen fik vi pakket lige så hurtigt sammen, som vi havde gjort os klar.


Vi havde en meget fin tur på Roskilde Fjord, og da vi kom tilbage til klubben så vi de billeder Lisbehts mand havde taget af os.

Turen: Møllekrogen til Lyndby og retur.
Dato: 16. juli, 2015.
Turens længde: 18,8 kilometer.
Deltagere: Inger, Marianne, Lisbeth, Birgit, Lizza, Søren og jeg.
Vejret: Sol fra en næsten skyfri himmel med vind fra vest på 4 - 5 m/s.
Temperaturerne: Lige under 20 grader.


Ingen kommentarer: