onsdag den 25. februar 2015

Fødselsdag på Roskilde Fjord

Nu er det sådan, at det var ikke Roskilde Fjord, der havde fødselsdag, men undertegnede, og falder sådan en dag på en onsdag, så kan man ikke svigte rovennerne, og slet ikke, når det passer bedst at udsætte fejringen til fredag. I min alder skal man ellers passe på med at udsætte noget, og da slet ikke en fødselsdag. Vi var klar lidt i ti, men så havde Benny også glemt sin termokande, så vi fik atter en gang lov at vente.



Vi kom fint af sted og roede i modvind til Lyndby. Rovennerne havde flag på kajakkerne for at markere dagen og gøre den lidt festlig. Vinden var omkring 7 m/s, så der skulle lægges lidt kræfter i for at komme op i fart, et par af flagene kollapsede i vinden. Vi fulgtes nogenlunde ad, men stadig ingen ros for at alle ror inden for råbeafstand. Da vi kom til det lille gule hus, lagde fortroppen ind, men vi forsatte til bådlauget, hvor der var mere læ og noget nemmere at lægge ind. Der blev hurtigt arrangeret borde og bænksæt til frokosten. Rovennerne havde dejligt smørebrød med, og Vibeke havde bagt boller og kage til den efterfølgende kaffe, så der blev holdt rigtig fødselsdagsfrokost i naturen. Vi hyggede og nød mad, boller og kage, gik en tur i området, inden vi ryddede op efter os og pakkede kajakkerne igen.




Vinden havde mistet lidt af styrken, så vi nød turen tilbage til Møllekrogen i den lette medvind. Tilbage ved Møllekrogen fik vi hurtigt pakket sammen, og så sluttede vi turen med en kop kaffe. Den måtte drikkes uden kage, da der var spist op. Det var en dejlig fødselsdag sammen med rovennerne. STOR tak fordi I gjorde dagen så festlig.

Turen: Møllekrogen til Lyndby og retur.
Deltagere: Torben, Jakob, Elgjægeren, Benny, Stig, Erik, Palle, Jan og jeg.
Turens længde: 15,8 kilometer.
Vejret: Lettere overskyet med enkelte solstrejf, vind fra sydlige retninger 7 - 5 m/s.
Temperaturerne: Luften 4 - 5 grader og vandet 3 grader (det går den rigtige vej).



Ingen kommentarer: