torsdag den 20. november 2014

Rundt om Nekselø

Torsdagsvejret var perfekt til en kajaktur sammen med 60+ holdet, og vi blev ret hurtigt enige om, at vi skulle til Havnsø og ro rundt om Nekselø. Vi var på vandet lidt i 10, og så startede vi med at ro ud mod Stold, hvor der plejer at være en hel del sæler, og vi blev ikke snydt. Sælerne var lidt sky, men når vi sad stille, kom de meget tæt på, så vi sad længe og nød synet af de mange sæler. Og der var mange denne torsdag.
Efter et stykke tid, roede vi mod Nekselø, og da vi kom over til revet, skulle Inger i land, mens vi sad og ventede, kom ca. otte sæler hen til os igen, De var svære at fange med kameraet, men det blev da til et par" sæl-fi". Da alle var klar igen, fortsatte vi langs Nekselø's skrænter  og kunne rigtig nyde det fine vejr og det klare vand. Selv om bladene havde forladt træerne, var der bemærkelsesværdigt meget grønt på Nekselø. Oppe i den nordlige ende var der stadig køer på græs, og på nordsiden oplevede vi en stor flok skotsk højlandskvæg, som var meget nysgerrige, men vi var da også et flot syn.

Vi lagde ind ved havnen og spiste vores frokost, efter frokosten gik vi en lille tur på molen for at se posthuset og den nye færge. Tilbage i kajakkerne fortsatte vi langs nordsiden og langs revet, inden vi krydsede over til Havnsø. Det blev en fantastisk tur i næsten vindstille vejr.

Turen: Havnsø "med uret" rundt om Nekselø. 
Deltagere: Lisbeth, Lizza, Inger, Hans, Michael og jeg.
Turens længde: 13 kilometer.
Vejret gråvejr, men tørt, ingen sol og vind fra nordøst ca. 2 - 3 m/s.
Temperaturerne: Luften var 6 grader og vandet 9 grader.Ingen kommentarer: