torsdag den 9. oktober 2014

Dagen der på.

Det er ret sjældent, at jeg ror den samme tur to dage i træk eller rettere sagt, er det vist første gang, det er sket. Turen til Eskildsø fra Skuldelev var i dag med +60 holdet fra Holbæk Kajak Klub. Vi var 11 kajakker, der drog af sted i lettere overskyet vejr, men der gik ikke ret lang tid, så kom solen frem og skinnede under resten af turen. Vandet i Roskilde Fjord var også vendt tilbage, så vandstanden var i orden. Det blæste noget mindre, så det blev en fantastisk tur for deltagerne. Det var første gang, de var på Eskildsø, og for de fleste første gang de var på de kanter. Derfor var det glædeligt, at vejret var i orden.

Vi fulgtes pænt ad langs kysten helt ned til Selsø Hage, hvor vi så oplevede, at Roskilde Fjord også kan have bølger og strid vind. Turen over det smalle Vester Løb var også en oplevelse. Ved ankomsten til Eskildsø gik vi op til Klosterruinen, hvor vi nød frokosten. På vejen derop så vi to havørne, men lidt langt ude mod østsiden af Eskildsø, ellers var fugleflokkene enorme og et fantastisk syn.

Turen tilbage efter frokosten var i let medvind, så denne tur var også en stor nydelse. Vi fik hurtigt klædt om og pakket trailerne. Tilbage ved klubhuset nød vi lige en kop kaffe efter en rigtig fin dag på Roskilde Fjord.

Turen: Skuldelev - Eskildsø.
Turens længde: 16,4 kilometer.Ingen kommentarer: