onsdag den 5. marts 2014

Hammer Bakke - Kyndbyværket.

Onsdagsturen denne forårsdag i marts udgik fra Hammer Bakke, hvor Torben, Jakob, Erik, Jens, Palle, Jan, Bjarne, Thomas, Søren og jeg satte kursen mod Kyndbyværket. Tågen lå tæt over Isefjorden, så vi ikke kunne se Kyndbyværket. Det er ellers ikke så nemt at gemme denne klods væk, så det var der nok et eller andet sted. Da vi lagde ud, var det meget lavvandet, så vi var forberedt på, at vi skulle langt ud ad Kyndbyrevet for at komme over. Det lykkedes fint, og så roede vi ind mod det lille overnatningssted ved Fjordstien.


Overnatningspladsen ved Fjordstien er blevet en grusbelagt del af Fjordstien.

Her har hende dér Bodil også været og lavet rav i den. Store dele af kysten er skyllet væk, så kysten har fået et helt andet udseende, og vi kunne se, at højvandet også har skyllet Fjordstien væk, men den var sat fint i stand igen. På alle det ture vi har roet i år, har vi set meget til Bodils ødelæggelser langs kysterne. Vi spiste frokosten lidt oppe af bakken, så vi kunne nyde udsigten over Kyndbyrevet.

Kajakkerne på rad og række ude på revlen.
 
En fantastisk udsigt mod Kyndbyrevet.
 
Efter frokosten gik vi en tur på Fjordstien, inden vi roede tilbage til Hammer Bakke. Også på turen tilbage måtte vi ud ad revet for at komme over. Turen var ret udramatisk, og der var ikke mange fugle på fjorden. Jeg havde ellers glædet mig til at opleve havørnene over fjorden, men det var for langt oppe ad dagen, og så holder de til nord for værket. Det blev en flot, men kold tur på Isefjorden.

Turen: Turen udgik fra Hammer Bakke og fulgte kysten så tæt vi kunne til Kyndbyværket og retur.
Deltagere: Torben, Jakob, Erik, Jens, Palle, Jan, Bjarne, Thomas, Søren og jeg.
Turens længde: 17,3 kilometer.
Vejret: Tørt og gråvejr med meget svag vind fra østlige retninger.
Temperaturerne: Luften 6 - 7 grader og vandet er nu oppe på 4 grader.

 
 

Ingen kommentarer: