onsdag den 19. marts 2014

En kold forårsdag på Roskilde Fjord.

Vejrmæssigt har vi været inde i en fin periode, men i dag havde vi en kold og blæsende dag med lidt småbyger. Vind var der masser af, og den kom fra vest, og gjorde det hele endnu koldere. Vi var 8 kajakker, som trodsede byger, vind og kulde og satte ud fra Skuldelev Strand.

En grå og tung dag på Roskilde Fjord.

På grund af vejret, kunne det ikke blive så lang en tur, men turen fra Skuldelev Strand til Selsø Hage og retur. Vestenvinden var ret kraftig, op mod 12 - 14 m/s i vindstødene, så vi fulgte kysten og holdt os i læ inde under land. Under turen til Selsø Hage fik vi et par regnbyger, som heldigvis ikke blev til ret meget, ved Selsø Hage skulle vi lige ud omkring revet for at opleve vestenvinden. Bølgerne var ikke et problem, men vinden var ekstrem kold og hård. Vi besluttede at ro tilbage til det lille fiskerhus lidt nord for Skovbroen, for at nyde frokosten der. Det er et fint sted at lægge ind, når vejret ikke er så godt, her er læ og ganske rart at være. Vi kom fint i land og nød frokosten i læ for vinden. Palle havde netop haft fødselsdag, så han havde kage med, som vi nød til kaffen. Vi var hurtigt i kajakkerne igen, da vi ret hurtigt blev kolde. Vi fulgte kysten tæt hele vejen tilbage til Skuldelev. Efter turen satte vi os ind i shelteren og nød afslutningskaffen sammen med mere kage fra Palle. Det blev en fin tur på Roskilde Fjord, men vejret drillede lidt, så turen blev ikke så lang.

Turen. Fra Skuldelev Strand til Selsø Hage og retur.
Deltagere: Torben, Jakob, Kim, Peter, Jan, Palle, Søren og jeg.
Turens længde: 16,3 kilometer.
Vejret: Et par lette regnbyger under starten af turen, ingen sol, Vind fra vest ca. 9 m/s og op omkring 12 m/s. i vindstødene.
Temperaturerne: 10 grader over vandoverfladen og 6 grader under.

 
 
 

Ingen kommentarer: