onsdag den 3. oktober 2012

Herslev - Roarpladsen og retur.

Onsdagsturen var en tur fra Herslev Strand til Roarpladsen sammen med Torben, Jakob, Benny, Jens, Erik, Peter, Palle og mig selv. Jens stødte dog først til ved Lyndby, da det er meget længe siden, han har været på vandet med os, og så var det Peters fødselsdag, men det var vi ikke klar over, før han sagde det. Peter havde fødselsdagskage med. Der var meldt vind fra syd, så vi roede vinterroning kystnært og uden voldsomme kryds, vi fulgte kysten hele vejen og holdt nogenlunde sammen,men det sidste kunne være langt bedre. Da vi var kommet over ved Lyndby, stødte Jens til, og så roede vi alle otte i medvind til Roarpladsen, hvor vi spiste frokost under åben himmel og i læ for vinden.


Vi kiggede lige på shelteren og måtte konstatere, at den trængte gevaldigt til en gang rengøring - sørgeligt at se. Efter en god lang frokostpause roede vi tilbage af stort set samme rute, men nu havde vi modvind hele vejen ned til Lindenborg, det var en rigtig god test af min skulder, og den gav ikke de store problemer i modvinden, så jeg vil nok ikke have den opereret. Vi sagde farvel til Jens ved Lyndby, og Erik forlod os ved Lindenborg, da han havde problemer med bentøjet, og så ville han tilbage hurtigst muligt, men nok ikke den mest smarte løsning at ro alene under de forhold.


Der var en hel del fugleflokke på vandet og i luften, så der var både flotte efterårsfarver og fugleflokke at nyde på turen.


Turen.
Herslev til Roarpladsen og retur.
Dato: 3. oktober 2012.
Deltagere: Torben, Jakob, Benny, Jens, Erik, Peter, Palle og jeg.
Turens længde: 20,1 kilometer.
Vejret: Overvejende skyet, vind fra syd ca. 5 - 6 m/s. og temperaturer på ca. 16 grader og vandet var blot 13 grader.

Ingen kommentarer: