lørdag den 11. august 2012

HKK-tur til Kongsøre.

Det er ikke så tit, at kajakklubben laver fællesture, men i dag var der fællestur på programmet. Vejret var fantastisk, fuld sol, ingen skyer og heller ingen vind. Temperaturen mellem 20 og 22 grader, så rammerne var perfekte til turen. Lone var turleder, og det blev hurtigt besluttet, at turen skulle gå til Kongsøre. 14 kajakker stævnede ud klokken 8.00 på en spejlblank fjord med kurs mod Bognæs og Kongsøre i det fantastiske sommervejr.

Sommervejr over Holbæk Fjord.

Da vi kom til "Bognæsbroen" mødte vi Per og Kim, som havde sat ud klokken 05.30 og var på vej tilbage fra en morgentur Orø rundt. Hvad skal man ellers lave, når vejret er så fantastisk? Fra "Marsmanden" satte vi kurs direkte mod Sandskredet, og efter tre timers roning satte vi fødderne på stranden ved Sandskredet. Det var lidt tidligt, men vi spiste alligevel frokost og med den flotte udsigt over Isefjorden. Et enkelt marsvin svømmede rundt ude på fjorden, mens vi nød pausen. På turen tilbage til Holbæk ville en lille gruppe rundt om Orø hjem, så vi fulgtes ad til Tuse Næs, hvor de drog mod øst. Vi synes vandstanden kunne bære at ro inden om Marsmanden og så mod Bognæs, hvor to lige ville holde pause, mens vi andre fortsatte mod Holbæk.

Næsten tilbage ved Holbæk Kajak Klub efter en flot dag.

Vi var tilbage ved klubben klokken 13.20 efter en rigtig god tur på Isefjorden. Jeg skulle have haven fuld af gæster om aftenen, så jeg skulle være tilbage senest klokken 14.00, og det overholdt jeg, men jeg ville ellers gerne have været med rundt om Orø.

Turen.
Dato: 11 august, 2012.
Turens længde 25 kilometer.
Vejret: Sol fra en næsten skyfri himmel, svag vind 2 - 3 m/s. fra nordlige retninger og temperaturer mellem 20 og 22 grader..

Ingen kommentarer: