søndag den 13. november 2011

Fantastisk søndagstur.

Vejrudsigten for denne søndag så meget fin ud med vindstille og måske lidt sol, så Hans og jeg synes denne fantastiske søndag skulle bruges til en af de mere specielle ture. Valget var ikke svært, det blev en tur fra Høve Strand til Ordrup Næs og retur. Vi lagde ud fra Høve Strand klokken 09.00 og roede i jævnt tempo langs kysten mod Ordrup Næs. Det var noget diset, men det så ud som om, solen snart ville komme frem, og inden vi nåede frem til Ordrup Næs, skinnede solen, men der var stadig diset. Kysten langs Veddinge Bakker og Skamlebæk Strand var lige så smuk i formiddagsdisen, som den plejer at være i klart vejr, så det var en meget smuk strækning på sin egen efterårsmåde.


Vi rundede Ordrup Næs med lidt sol gennem disen og i havblik, en fantastisk oplevelse i dette sene efterår, hvor mange brugte søndag formiddag til at gå tur i dette meget smukke område. Vi fortsatte et stykke lang kysten, inden vi vendte for at ro tilbage for at spise frokost i bugten ved Ordrup Næs. Det var, som om at solen atter gemte sig bag de tykke skyer, selv om det stadig blev mere klart.


Efter frokostpausen roede vi tilbage til Høve Strand, og turen tilbage var lige så stor en oplevelse som den første del af turen. Ved den yderste spids på Ordrup Næs mødte vi en snorkeldykker, der var ude på fiskeri, han så ud til at nyde det i sin våddragt. Vandet var da også ekstremt klart denne dag, så vi havde meget at se på. Tilbage ved Høve Strand fik vi hurtigt pakket sammen, drukket en kop kaffe med en lakridsmuffins til og derefter afsluttet en endnu fantastisk dag på vandet.Turen.
Dato: Den 13. november, 2011.
Deltagere: Hans og jeg.
Turens længde: 23 kilometer.
Gennemsnitshastighed: 5,8 km/t.
Vejret: Diset med lidt sol, vindstille og temperaturer på 7 grader.     Ingen kommentarer: