torsdag den 16. juni 2011

Jubilæumstur fra Møllekrogen

Det gik lidt langsomt med at få tilmeldt sig onsdagsturen, men Jakob, Kim, Stig og jeg satte hinanden stævne ved Møllekrogen for en tur til Borrevejle Vig. Turen var også en slags jubilæumstur, idet Sig rundede 1000 roede kilometer - det skete faktisk i Hälleryd, men han havde ikke medbragt remedierne til fejring af de mange kilometer, så det måtte vente til i dag. Vejret var da også med os, men der var dog vind fra vest, derfor denne tur. Kim er stadig plaget af smerter i hoften, så han måtte kun ro en time ad gangen, så det blev også en tur med en del pauser.

Den første pause blev holdt lidt syd for Gershøj, hvor vi skulle fejre Stigs 1000 kilometer. Han havde medbragt en mouserende riesling, som han selv havde hentet i Tyskland. som tilbehør fik vi kokustoppe, og Kim fik gjort sine øvelser.
 Klar til afskydning.
Efter den næste time rundede vi sælstenen ved Lyndby. Sælen er udsat af folkene fra Lyndby Havn, som synes den skal være der - køn er den ikke, og da der ikke er sæler så langt nede i Roskilde Fjord, er den da kommet lidt på afveje.
I baggrunden sælstenen i unaturlig farve og størrelse godt gemt af Jakob og Stig.
Derefter krydsede vi fjorden og roede et stykke op mod Herslev, inden vi krydsede tilbage til Lyndbypladsen, hvor vi spiste frokost. Vibeke have givet mig kage med, så vi fik hendes æblekage til kaffen. Kim fik også lavet sine øvelser, og derefter gik vi en tur i området, inden vi fortsatte til Gershøj, hvor Kim igen skulle lave øvelser.
Lyndbypladsen ligge ved det lille gule hus nord for Lyndby Havn, en af de bedste pausepladser i Roskilde Fjord med fine faciliteter.
Lyndbypladsen er dog ikke for alle. Folkene bag pladsen (Lejre Kommune) stiller krav til alle brugere om, at benytte pladsen med respekt, som burde være en naturlig ting, når området er så fint. På hjemvejen roede vi lige ind til Gershøj, hvor Kim gav is og fik lavet sine øvelser.
Tilbage ved Møllekrogen sluttede vi af med kaffe og en lille muffins.

Turen.
Deltagere: Jakob, Kim, Stig og jeg.
Turens længde: 20 kilometer
Vejret: Vind fra vest ca. 6 m/s og ca. 10 m/S i vindstødene. En del sol og temperaturer lige under 20 grader, og vandet er efterhånden oppe på 18 grader.
Til lykke til Stig fordi han har roet 1000 kilometer og tak til Kim for is.

Ingen kommentarer: