onsdag den 11. august 2010

Møllekrogen - Borrevejle


Onsdag den 11. august.
.
Efter mange ture i fint vejr er det lige som blevet hverdag igen, god vind fra syd, regnbyger og kun meget lidt sol. En sådan vejrudsigt kunne dog ikke holde Ulla, Kim, Jakob og mig tilbage fra en kajaktur på Roskilde Fjord. Vi lagde ud fra Møllekrogen og havde god modvind til Lyndby Havn, og nogle korte regnbyger skulle vi da også lige overvinde.  
Det er første gang, siden vi blev nægtet adgang til Lyndby Havn, at vi har været inde i havnen. Kim havde problem med sædet så for at komme lidt i læ, roede vi ind i havnen. Et par gæster på havnen hilste da også pænt på os, inden vi fortrak igen for at krydse over til Borrevejle.
Strækningen langs kysten fra Borrevejle helt frem til Kattinge Vig er meget flot og varieret. Vi fulgte kysten frem til shelteren lige før Herslev Havn, hvor vi havde aftalt at holde pause.

                                       Udsigten inde fra shelteren frem mod Hornsherred.

Shelteren ligge meget fint lige ned til vandet. Den er godt nok privat og ikke så kendt,  men jeg har hørt om flere kajakroere, der har benyttet denne gode shelter.
På grund af søndenvinden var det i dag meget lavvandet her inde i bunden af Roskilde Fjord, og vandet var rimelig rent, så vi kunne nyde opholdet og frokostpausen. Solen kom lidt mere frem under turen tilbage til Møllekrogen. Vi nød medvinden og holdt en fin fart tilbage.

Dagens ture:
Distancen: 20 kilometer.
Vejret: Vind fra syd 6 - 8 m/s. regnbyger og lidt sol.
Deltagere: Ulla, Kim, Jakob og jeg.

.

Ingen kommentarer: