onsdag den 21. april 2010

Tempelkrogen i sol, hagl og sneslud

Onsdag den 21. april.

En kort onsdagstur rundt i Tempelkrogen.

Dagens tur i tal.
Turens længde: 11, 3 kilometer.
Vejret: Vind fra nordvest 3 - 11 m/s lidt sol i starten af turen, hagl og slud i den sidste del af turen. Temperaturen 3 - 6 grader og vandtemperaturen var 6 - 7 grader.
Deltagere: Torben, Elgjægeren, Kim, Preben G., Stig og jeg. Stig var med os for første gang.

I søndags så det ikke ud til, at det ville blive muligt at komme på vandet i dag, men vejrsituationen ændrede sig til det bedre, så vi kunne komme ud på vores onsdagstur. Det var fint vejr, da vi lagde ud fra stranden ved Munkholmbroen og roede ned i bunden af Tempelkrogen, men vi kunne mærke, at vinden tog til, så vi roede "med uret" rundt i den meget lavvandede del af Tempelkrogen, så kysten kunne give lidt læ på tilbageturen.

Eriksholm ligger flot ud mod vandet og Munkholm. Vi lagde ind ved den østlige del af Munkholm for at spise frokost. Vibeke havde lavet en dejlig kage til kaffen. Derefter roede vi mod Bredetved, hvor det var planen at lægge ind for kaffepause lige før skydebanen, men vinden tog stadig til, og så fik vi en haglbyge efterfulgt af slud, så vi besluttede at vende lige før skoven, hvorefter vi returnerede til udgangsstedet. I sidste uge talte vi om, at det var for varmt med tørdragt, men i dag var det som om,  vi lige skulle have lidt vintervejr, så det var bestemt ikke for varmt med tørdragt, alle havde da også deres tørdragt på i dag. Det er stadig vinterroning.

Ingen kommentarer: