onsdag den 16. december 2009

Juletur fra Rendebæk

Onsdag den 16. december.

Vejrudsigten har været meget omskiftelig i de seneste dage, men da det kunne blive årets sidste tur, ville vi afsted. På turen var vi Jakob, Torben, Erik, Elgjægeren og jeg. Vi lagde ud fra stranden ved Rendebæk og roede mod Vellerup Vig. Vinden var ret kraftig fra sydvest, så det var en hård tur mod Hammer Bakke. Det var tanken at holde julefrokosten ved Vellerup, men på grund af den kraftige sidesø, vendte vi ved Hammerkrogen og returnerede til Hammer Bakke Bådelaug for at indtage julefrokosten i læ og på overdækket terasse.

Klar til afgang fra Rendebæk. Vi var nødt til at sætte ud fra nordsiden af den gamle færgemole for at få lidt læ under starten på turen.

Der skulle god balance til for at få et billede af stranden i blæsevejr og dønninger ved Hammerkrogen.

Det sneede stort set på hele turen. I modvind var det meget generende, når iskrystallerne slog ind i øjnene. Da vi passerede færgen ved Hammer Bakke, er det helt sikkert, at vi blev samtaleemne for de mange ventende passagerer i de varme biler på færgemolen.

Se, det er rigtig julefrokost. Vi fik lov til at holde pause ved Hammer Bakke Bådelaugs terrasse, hvor vi lige skulle indtage lidt varm suppe, inden den stod på smørrebrød. En dejlig måde at afslutte årets roture på.

Udsigten fra vores forkoststed.

Sigtbarheden var ikke den allerbedste, men landskabet var et rigtig julelandskab med masser af sne.

Dagens distance: 11 kilometer.
.
Vejret: Sne, og - 2 - 3 grader. Vind fra sydvest 6 - 8 m/s på udturen og 4 - 5 m/s på turen tilbage.
.
Foto: Elgjægeren, Jakob og Ole.
.

Ingen kommentarer: