fredag den 2. maj 2008

Seks kajakker på tur

I dag fredag den 2. maj, var vi seks roere (Elgjægeren, Torben, Philip, Benny, Jacob og undertegnede), som havde planlagt en fredagstur på Isefjorden. Vi mødtes alle ved "klubhuset", fik pakket kajakkerne på bilerne, hvorefter vi drog mod Munkholmbroen for at ro mod Kirsebærholmen. Vejret var helt fantastisk - i starten - næsten ingen vind og vi lagde ud i fuld sol med enkelte cumulusser på himlen.

Da alle var samlet gik det mellem lystfiskere i roligt tempo mod Kirsebærholmen. Jacob fandt hurtigt ind i tempoet - Jacob er måske et nyt medlem af klubben, hvilket vi naturligvis ser frem til.

Vi lagde ind til frokostpausen ved dæmningen til Kirsebærholmen. Et dejligt sted med udsigt til Orø og hele inderbredningen. Pludselig kom der mørke truende skyer, et enkelt tordenskrald satte gang i regnen. Vi besluttede at komme i kajakkerne i en fart, da himlen var meget mørk. Lige så snart vi var kommet på vandet igen, holdt regnen op, og solen tittede frem - vi var nu ikke specielt langsomme, men typisk, at vejret kan slå om så hurtigt.

Philip fik hurtigt sommerdresset af og fundet en mere passende påklædning frem. Ikke nok med at vi fik en kraftig regnbyge, men vinden var også taget lidt til og så blev det naturligt også lidt køligere.
Tilbageturen til Munkholmbroen gik fint i medvind og skiftende vejr. Hornfiskene lå i stimer lige under vandoverfladen - et flot syn. Det blev trods alt en meget fin tur.
Turens længde blev på blot 14,8 km.

Ingen kommentarer: